Volim ovo cveće i ovih dana sam ga dosta pravila, pa evo postupka za one koji su zainteresovani. Mislim da nema potrebe puno pričati jer sam se potrudila da slikom objasnim sve.
Postupak ide ovako:
A sad listic
Kada se osuši, listić obojiti i spojiti sa cvetom
Oljin slatki svet
DOBRODOŠLI U MOJ SLATKI SVET
Konac delo krasi kaže stara poslovica, a finale svakog ukusnog obroka je desert.
Pravi gurmani vole i ljuto, masno, kiselo i gorko, ali se ti epiteti obično ne koriste kad nešto baš "prijanja za srce".
Slatko je prava reč za milo, privlačno, ukusno i neodoljivo.
Ovde ćete pronaći recepte, ideje, predloge i veliki broj saveta vezanih za kuhinju i kulinarstvo.
Ovaj posao u slatkom svetu nije lak, ali ako u vama ima dovoljno ljubavi i volje uz malo strpljenja uspeh je zagarantovan.
Konac delo krasi kaže stara poslovica, a finale svakog ukusnog obroka je desert.
Pravi gurmani vole i ljuto, masno, kiselo i gorko, ali se ti epiteti obično ne koriste kad nešto baš "prijanja za srce".
Slatko je prava reč za milo, privlačno, ukusno i neodoljivo.
Ovde ćete pronaći recepte, ideje, predloge i veliki broj saveta vezanih za kuhinju i kulinarstvo.
Ovaj posao u slatkom svetu nije lak, ali ako u vama ima dovoljno ljubavi i volje uz malo strpljenja uspeh je zagarantovan.
2 коментара:
Jako zanimljivo i interesantno!
jako mi se svida,tehniku znam ,ali trebam napraviti ..predivno je !!!!
Постави коментар