Posle ovih lepih nagradica evo i malo tortica koje sam pravila ovih dana.
Oljin slatki svet
DOBRODOŠLI U MOJ SLATKI SVET
Konac delo krasi kaže stara poslovica, a finale svakog ukusnog obroka je desert.
Pravi gurmani vole i ljuto, masno, kiselo i gorko, ali se ti epiteti obično ne koriste kad nešto baš "prijanja za srce".
Slatko je prava reč za milo, privlačno, ukusno i neodoljivo.
Ovde ćete pronaći recepte, ideje, predloge i veliki broj saveta vezanih za kuhinju i kulinarstvo.
Ovaj posao u slatkom svetu nije lak, ali ako u vama ima dovoljno ljubavi i volje uz malo strpljenja uspeh je zagarantovan.
Konac delo krasi kaže stara poslovica, a finale svakog ukusnog obroka je desert.
Pravi gurmani vole i ljuto, masno, kiselo i gorko, ali se ti epiteti obično ne koriste kad nešto baš "prijanja za srce".
Slatko je prava reč za milo, privlačno, ukusno i neodoljivo.
Ovde ćete pronaći recepte, ideje, predloge i veliki broj saveta vezanih za kuhinju i kulinarstvo.
Ovaj posao u slatkom svetu nije lak, ali ako u vama ima dovoljno ljubavi i volje uz malo strpljenja uspeh je zagarantovan.
7 коментара:
Tortice su prelepe. Mozemo li znati koji su ukusi u pitanju?
Fantasticno, vrlo originalno.
Savršene su draga Olgice!!!
Olja predivne torte pravite!!!!!Ne zna se koja je od koje lepsa!!
torte prekrasno izgledaju, ne zna se koja je ljepša
Predivne torte.. stvarno inspirativno.. :)
Jedno pitanje jedino imam. Pravite li sami svoj fondant i kako vam to uspijeva?
Divne ste, hvala vam na lepim komentarima.
Andrijana ove torte su Puslica Moskva šnit i Reforma.
Pamela za male torte pravim sama fondan, a za veće i ove na sprat kupujem Barvalov. Za fine stvari kao što je čipka, mašna i tako neki lepši detalji ipak mi je sigurniji kupovni fondan jer se može razvući vlo tanko.
Постави коментар